Spring naar inhoud
Logo Scouts Lommel.png
groepsfoto.png

3de tot en met 5de leerjaar

Volg ons op sociale media!

Welpen (8-11 jaar)

Als Welp leren wij zelf dingen doen. We bouwen kampen, klimmen in bomen of spelen eens stratego in het bos. Genoeg spannende dingen te beleven dus! In de sfeer van Junglebook spelen we ook wel eens in onze kleine ‘nesten’.

Voor vragen over de Welpen mag u altijd een mailtje sturen naar [email protected]

Ontdek de activiteiten

Verrassingsactiviteit
Za 9/3/2024
Van 14:00 tot 17:00

De activiteit van vandaag is een verrassing, we kunnen dus nog niks verklappen, maaaar … we kunnen wel al zeggen dat iedereen zijn zwemkleren moet meenemen!!! We spreken NIET af aan de soeverein vandaag maar aan Dommelslag (Dommelslagdreef 12 - 3900 Pelt). Neem ook allemaal centjes mee!! (we delen nog mee hoeveel)

Bob de Bouwer activiteit
Za 16/3/2024
Van 14:00 tot 16:30

BOB DE BOUWER KUNNEN WIJ HET MAKEN? we gaan kampen bouwen!! Ben jij een echte Bob de Bouwer? Kom dan zeker naar de activiteit om het coolste kamp ooit te bouwen.

Leidingswissel activiteit
Za 23/3/2024
Van 14:00 tot 16:30

Ween ween, jullie lievelings leiding zal er vandaag niet zijn op de activiteit, gelukkig staat er een andere leidingsploeg paraat om een supertoffe activiteit voor jullie te maken! Of die nieuwe leiding net zo leuk als ons gaat zijn? Wij betwijfelen het, maar het wordt ongetwijfeld een superleuke activiteit!

De Welpenleiding

NielsLindeman