Spring naar inhoud
groepsfoto.png

Kapoenen

1ste & 2de leerjaar

Volg ons op sociale media!

Kapoenen (6-8 jaar)

Een super leuk spel spelen in het bos, op de wei of in de stad, het kan allemaal bij de Kapoenen. Soms wordt er wel eens geknutseld of kijken ze een film. Ook gaan ze voor de eerste keer op kamp! In het kapoenenleven kennen we alleen maar het woord plezier maken!

Voor vragen over de Kapoenen mag u altijd een mailtje sturen naar [email protected]

Ontdek de activiteiten

Dauwtrip (Activiteit in de Ochtend)
Za 9/3/2024
Van 14:00 tot 16:30

Vandaag extra vroeg uit de veren! We gaan namelijk een prachtige wandeltocht doen door de Lommelse Sahara, daarna kunnen jullie opwarmen met een lekkere warme chocomelk! Info over het precieze tijdstip volgt nog.

Studio 100 Activiteit
Za 16/3/2024
Van 14:00 tot 16:30

Vandaag wordt Pumba voor 1 dag Bumba want het is vandaag studio 100 activiteit! Of je nu fan bent van K3, Samson of Piet Piraat voor deze activiteit staan zij allemaal paraat.

Leidingswissel
Za 23/3/2024
Van 14:00 tot 16:30

Wisten jullie dat Scouting Lommel ongeveer 50 leiders/leidsters heeft? Vandaag gaat de leiding eens van tak wisselen zodat jullie ons zeker niet beu geraken.

De Kapoenenleiding

SimonBorrenbergs