Spring naar inhoud
groepsfoto.png

Jonggivers

6de leerjaar tot en met 2de middelbaar

Volg ons op sociale media!

Jonggivers (11-14 jaar)

Jonggivers gaan een stapje verder. Voor het eerst op tweedaagse met de rugzak of vuurtjes stoken. Af en toe een spannend bosspel spelen of eens een sluiptocht doen. Ook leren ze voor het eerst sjorren en bouwen ze op tentenkamp hun eigen patrouillehoek. Dat is pas spel zonder einde!

Voor vragen over de Jonggivers mag u altijd een mailtje sturen naar [email protected]

Ontdek de activiteiten

Stadsspel
Za 9/3/2024
Van 08:30 tot 17:15

Vandaag krijgen jullie allemaal de kans om alle stadsbewoners te laten zien wat voor een toppers de jonggivers van Scouting Lommel wel zijn. We trekken namelijk de stad in! Jullie mogen deze keer zeker ook je mobiele telefoon en een eventueel treinabonnement meenemen naar de activiteit. We gaan dit jaar op stadsspel in Antwerpen en spreken om 8.30 uur af aan het station van Mol. De activiteit zal daar ook eindigen om 17u10. Elk lid dient zich voor deze activiteit in te schrijven voor woensdag 6 maart door 14 euro over te maken op BE25 1030 3100 2682 met de vermelding ‘Stadsspel en Naam Lid’. Ook dient ieder lid een lunchpakket mee te nemen.

24 uursactiviteit
Van Vr 15/3/2024 - 20:00
Tot Za 16/3/2024 - 20:00

Joepie, het is weer tijd voor onze jaarlijkse 24 uursactiviteit. Jullie zijn allemaal vrijdagavond welkom aan het lokaal om 20u en mogen zaterdagavond exact 24 uur later weer worden opgehaald. Het is belangrijk dat jullie allemaal slaapgerief (veldbed of luchtmatras, slaapzak, kussen, pyjama, favoriete knuffel…), een fiets en je goed humeur meenemen. De kostprijs van deze activiteit bedraagt 7 euro voor de maaltijden. Elk lid dient zich voor deze activiteit in te schrijven voor woensdag 13 maart door het bedrag over te maken op BE25 1030 3100 2682 met de vermelding ’24 uursactiviteit en Naam Lid’.

Leidingswissel
Za 23/3/2024
Van 14:00 tot 16:30

Vandaag, lieve jonggivertjes, krijgen jullie voor een keertje geheel andere leiding op zaterdag. Hoewel we allemaal weten dat de nieuwe leiding, wie het ook mag zijn, onmogelijk zo goed zullen zijn als wij, vragen we jullie hun toch een kans te geven, al is het maar voor de sport. We wensen jullie veel plezier en vertier en graag tot volgende week!

De Jonggiverleiding

SamBlervacq